Behandelingen

De behandelingen die wij aanbieden zijn Readings, Healings en Ceremonies. Bij alle behandelingen wordt je gesmudgt en wordt je aura gereinigd. Je ziel word gereinigd van zware energieën, je chakra's worden gereinigd en beschermd en je wordt in je kracht gezet.

Mother Mother leest de rook van de salie en geeft altijd een spirituele boodschap. Met de Readings word er nog dieper ingegaan op wat er allemaal op je pad lag het verleden, ligt het heden en gaat komen de toekomst. Ze geeft altijd door waar je de grootste groei kan maken of oplossingen voor je probleem.

Ook maakt ze connectie met overledenen, die vaak ook een boodschap door willen geven. Bij de Healings wordt er dieper ingegaan op oud zeer, blokkades, trauma's, karmische stukken. Samen gaan we in Healing, ik leer je zelfheling zodat je niet afhankelijk wordt van de behandeling, maar dat je de heling thuis zelf gaat toepassen. Zodra je deze heling kunt toepassen kan je het bij alles toepassen.

Je hebt verschillende soorten healingen: Zelfhealing, Chakra healing en Soul healing. Bij de Ceremonies wordt er gewerkt met een krachtveld en meerdere spirits. Het is een soort viering, healing en spiritueel groeien van de ziel. De goddelijke energie werkt op alle energetische lagen door en stemt je in de juiste hogere frequenties af. Er zijn verschillende ceremonies met verschillende doeleinden.  

Soorten behandelingen

Healings

Shaman Mother Mother zal je altijd leren hoe je het zelf helend vermogen kunt activeren. Bij de chakra healing worden je chakra's doorgemeten met een pendel, gereinigd met salie en ingewijd met een veer. Dan wordt de chakra's leeg
gehaald en alle blokkades worden weggehaald. Er worden chakra stenen op de chakra's gelegd en daarna worden de chakra's geactiveerd en uitgelijnd. Ook
wordt de klankschaal ingezet om de frequentie van de chakra's te stimuleren.

Readings

De readings beginnen altijd met het reinigen van de aura. Het is heel
belangrijk om je aura regelmatig te laten reinigen van zware energieën en bescherming op je energetisch veld te ontvangen. Tijdens het smudgen wordt de salie rook gelezen en connectie gemaakt met Great Spirit. Dan comunniceren de
beschermspirits en geven ze de boodschappen door. Vaak laten spirits zich zien of maken zich kenbaar. Als het smudgen is gedaan gaan we verder met de Orakel
kaarten. Ook heb je de mogelijkheid een foto van een dierbare laten lezen of contact met overledenen te hebben.

Speciale Ceremonies

De ceremonies zijn vaak heel bijzonder omdat ze vaak plaats vinden in een Medicijnwiel. Het Medicijnwiel is opgebouwd uit bergkristal en rozenkwarts.
Shaman Mother Mother creëert een heilige krachtplek met het medicijnwiel.

Doordat de energie op een hele hoge frequentie stroomt, wordt automatisch het zelf healend vermogen geactiveerd. Er zijn verschillende ceremonies, met
verschillende doeleinden.

Er zijn spirituele inwijdingsceremonies. Deze vindt altijd plaats als afsluiting van een level in de opleiding.
Plantmedicijnceremonies is bij Shaman Mother Mother meer dan alleen een
intensie in de cacao zetten. Het is voor de sjamaan een heilig medicijn en
behoord ook op die manier behandelt te worden. Healing heeft altijd het hoogste
doel en het openen van het hart. Er zijn nog meer ceremonies o.a.: Krachtdier,
the rite of the womb, kristallen healing, vuur, waterblessing, aarde ( zweethut
ceremonie), lucht etc.

Huisreiniging

Het is belangrijk om je eigen huis schoon en spiritueel te reinigen. Als je voor het eerst in je huis komt maak je je huis ook schoon. Het is dan
verstandig om het ook spiritueel te reinigen van zware energieën, identiteiten en/of zelfs poorten.

Een huis kan op een verkeerde plek gebouwd zijn op een spirituele poort waar spirits continu kunnen doorstromen naar onze dementie. Deze poorten sluiten wij dan af.

Soms blijft de spirit van de vorige bewoner in het huis hangen. Of er zijn spirits van de nieuwe bewoner aanwezig die lastig zijn.

En spirits die niet in het huis horen. Shaman Mother Mother gaat altijd eerst communiceren of er een samenwerking mogelijk is en of de spirit verder begeleid wilt worden naar het licht.

Het reinigen van een huis is niet zonder risico, daarom zijn de prijzen voor een huis reiniging verschillend dan bijvoorbeeld een reading.

Prijzen

€60 per behandeling
50 minuten

Prijzen

€60 per behandeling
50 minuten

Prijzen

€75 per ceremonie
120 minuten

Prijzen

€350 - €500 per huisreiniging
120 minuten

Excl. reiskosten

Online behandeling

In een online behandeling, wordt er vaak gebruik gemaakt van energie op afstand. Shamaan Mother Mother stuurt energetische healing naar de cliënt toe.

Dit kan o.a. gedaan worden d.m.v. een whatsapp call als de client niet in staat is om naar de praktijk te komen.

Ouder kind behandeling

Shaman Mother Mother beleeft altijd de meest magische momenten met een ouder kind behandeling. Omdat het kind intuïtief en spiritueel zich mag uitspreken tot de ouder. Zowel de ouder als Shaman Mother Mother zijn soms diep geraakt door de wijze woorden van de kinderen. Waardoor meer begrip, healing en samenwerking wordt gestimuleerd.

Eén op één les (online)

Een 1 op 1 les is uitzonderlijk. Omdat de overtuiging er is dat de groep zoveel healing en samenwerking kan bewerkstelligen. Dat in een groep samenwerken zeer waardevol is.

En toch zijn er uitzonderingen. Als je een gegronde reden hebt om niet in een groep te functioneren. Dan is een 1 op 1 les mogelijk.

Team bedrijfsles

Shaman Mother Mother geeft ook business coaching. Daarin komt ze met vernieuwende ideeën om je business te laten groeien. Ze kan met haar gaven zien wat de volgende stap gaat zijn. Welk pad je zou moeten gaan lopen.

Ook kun je haar inhuren voor een workshop of een spiritueel programma voor je personeel. Je zult zien de onderlinge samenwerking veel beter verloopt en dat er meer productiviteit plaats vindt.

Prijzen

€60 per behandeling
50 minuten

Prijzen

€60 per behandeling
50 minuten

Prijzen

€1999,99 per OST level
12 x 90 minuten

Prijzen

€20 per persoon
50 minuten

Minimaal: 5 personen
Maximaal: 25 personen
Excl. reiskosten

Wil je graag geholpen worden op één van deze onderdelen

Plan nu een afspraak